اقامتگاه‌‌ های بوم‌ گردی، راه‌ حل جذب گردشگران

کمالخانی: صنعت توریسم، حلقه مفقوده رونق اقتصادی آشتیان، تفرش و فراهان است

سینا کمالخانی با اشاره به قدمت ۷۵۰۰ ساله شهرستانهای آشتیان، تفرش و فراهان اظهار داشت: یکی از بحران های اساسی و مهم شهرستان های آشتیان، تفرش و فراهان بیکاری است. این درحالیست که این سه شهرستان با دارا بودن منابع غنی گردشگری می توانند به قطب مهم توریسم کشور تبدیل شوند.

کمالخانی، جامعه شناس و پژوهشگر ارشد مسائل اجتماعی با بیان اینکه صنعت سفر و گردشگری در اکثر کشورهای جهان، منبع اصلی درآمد محسوب می‌‌‌‌‌‌شود، گفت: صنعت سفر و گردشگری به طور مستقیم و غیر مستقیم برای تعداد بی‌‌‌‌‌‌شماری از کارآفرینان در سراسر جهان فرصت‌‌‌‌‌‌های شغلی فراهم می‌‌‌‌کند؛ فرصت‌‌‌‌‌‌هایی که در بین آن‌‌‌‌‌‌ها می‌‌‌‌‌‌توان به بخش خدمات‌‌‌‌‌‌رسانی و فروش محصولات اشاره کرد.

وی در ادامه افزود: تفرش به عنوان زادگاه پدران علوم و مشاهیر پرآوازه جهان، فراهان دیار مفاخر و آشتیان شهر باستانی و کتیبه های سنگی، با حمایت و توجه دولت و مجلس و همچنین سرمایه گذاران بخش خصوصی می توانند در تمام دنیا آوازه و شهرتی ماندگار بیابند.

سینا کمالخانی با بیان اینکه یکی از پیش نیازهای توسعه صنعت گردشگری در هر منطقه، داشتن اقامتگاه است، تاکید کرد: یکی از دلایلی که تا کنون این سه شهرستان موفق به توسعه صنعت اکوتوریسم نشده اند، عدم وجود اقامتگاه و هتل است. در حالیکه امروزه در دنیا اقامتگاه های بوم گردی با سرمایه اندک و مخاطبان بیشتر جای خود را در میان گردشگران باز کرده اند.

وی افزود: تاسیس اقامتگاه های بوم گردی منطبق بر فرهنگ و جغرافیای شهرستان های آشتیان، تفرش و فراهان در سالهای گذشته مغفول مانده است. در حالیکه احداث و توسعه این نوع اقامتگاه ها نه تنها نیاز به سرمایه اندک دارد، بلکه رابطه مستقیمی با معرفی سنت، معماری، فرهنگ و میراث فرهنگی هر منطقه ای دارد.

کمال خانی با بیان اینکه صنعت توریسم و احداث اقامتگاه های بومگردی تاثیر قابل توجهی در توسعه کسب و کارهای خانگی و اشتغال زایی دارد، اظهار داشت: شهرستان های آشتیان، تفرش و فراهان با وجود منابع غنی آثار تاریخی، گردشگری و طبیعت همچنان درگیر کاهش آمار اشتغال و بالارفتن شاخص های محرومیت معیشت است.

این جامعه شناس و پژوهشگر ارشد مسائل اجتماعی اذعان داشت: یکی از وظایف نمایندگان مجلس در سال رونق اقتصادی جذب و تخصیص منابع مورد نیاز برای توسعه صنایع و کسب و کارهای مولد است تا علاوه بر توسعه و ارتقاء شهرها، اشتغال زایی و رونق اقتصادی پررنگ تر شود. چه بسا در عصر کنونی، کسب و کارهای خانگی بر بستر اینترنت با کمترین سرمایه ها خواهند توانست بحران های اقتصادی و تحریم ها را تبدیل به فرصتی برای خلق و ایجاد بنگاه های اقتصادی مولد کنند. تنها لازمه این امر شناسایی پتانسیل های اقتصادی هر منطقه و توجه به توسعه زیرساخت های مورد نیاز آن است.

مطالبه مردم از نماینده مجلس چیست؟
اراده ای که خواست جهانی را در هم کوبید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
شما برای ادامه باید با شرایط موافقت کنید

سیزده + 11 =

فهرست